Прием

Възраст и период на прием в детската градина

Ние в Увекинд с радост подаваме ръка на всеки "малък" човек, поел по пътя на предизвикателството да опознае света извън дома. За да стане част от семейството на Увекинд, Вашето дете трябва да е навършило 3 години. Приемът в детската градина традиционно започва през януари и продължава до запълване на групите. При наличие на места в групите може да се кандидатства и през останалото време от годината.  

Адаптация

Ние отдаваме голямо значение на процеса на „привикването” към детската градина и знаем колко е важно то да протече спокойно, без да е източник на допълнителен стрес за детето и за неговите родители. Нашият опит показва, че най-важно е родителите да подготвят емоционално детето си преди постъпването в детската градина. Добре е при първото си посещение в Увекинд родителите да водят и детето си, за да се запознае то с децата и учителите, да разгледа сградата, двора, стаите и играчките. Родителите трябва да имат готовност през първата седмица да остават заедно със своето детето в детската градина - в началото за по-дълго, а в последствие и по-кратко, но при всички случаи толкова, колкото е необходимо според преценката на педагозите. За да се чувства добре в периода на адаптация, детето може да носи в детската градина всичко, което ще му помогне да е спокойно и сигурно – любима играчка или вещ, които го свързват с дома. 
Най-важно е заедно да го накараме да почувства, че е обичано и че му предстои да намери нови приятели и да прекара чудесни дни в едно място, където ще порасне щастливо!


Групи

В детската градина на Увекинд децата се обучават в следните възрастови групи:


Работно време и ваканции


Детската градина работи от 8,00 до 18,00 часа всеки делничен ден от 01 септември до 31 юли. Детската градина не работи в събота и неделя, на официалните празници за страната, между Коледа и Нова година и през месец август.

Запитване

Ако сте провели своето проучване и сте насочили избора си към Увекинд за детска градина на Вашето дете, можете да отправите конкретно запитване на kindergarten@uwekind.bg или на телефон +359 888916555. Ние ще Ви отговорим лично при първа възможност.

Документи

Списък с необходимите документи, готови формуляри, цени и начини на плащане ще намерите в секция downloads.

 

Частно училище

Уеб дизайн : eDesign.bg