Прием

Приемът на ученици в предучилищен и I клас започва през октомври. 


За да сте убедени в избора си като родители, вие трябва да проучите достъпната информация за училището ни и при проявен интерес към нашата образователна концепция да отправите запитване на e-mail: admission@uwekind.bg

Свържете се с нас!

  1. След изпращане на имейл до училищната администрация, ние ще ви потърсим, за да насрочим среща. На тази среща ще получите конкретна информация за условията, учебната дейност, програмите, по които работим, дневния режим. Ще имате възможността да направите "обиколка" на училището и да усетите атмосферата и духа на общуване в Увекинд.
  2. След като попълните необходимите документи, училището ще Ви информира за деня, в който ще се проведе профилирането на детето.

"Профилът" на Вашето дете

Профилирането на децата, кандидатстващи в началното училище има за цел да установи степента на усвояване на учебното съдържание по всички предмети за конкретния клас и развитието на умения за:

Профилирането се провежда под формата на събеседване, тест за креативност и наблюдение на личното отношение на детето към ученето. 

 

Обратна връзка

Родителите получават обратна връзка, оформена като "профил на ученика", в който са описани наблюдаваните умения на детето. 

Записване

За да запишете детето си в International School Uwekind е необходимо:

1. Да попълните всички необходими документи за постъпване (можете да намерите ги намерите в секция downloads)

2. Да заплатите такса обучение и да подпишете договор в офиса на училището.

 

INTERNATIONAL SCHOOL UWEKIND
Училище: София 1619, Княжево, ул.Войводина могила 136
моб.:+359 885 888 940 

admission@uwekind.bg

 

Частно училище

Уеб дизайн : eDesign.bg